1. Wenden Sie sich an Motorola Solutions

Wenden Sie sich an Motorola Solutions

North America

Contact us online:

https://www.motorolasolutions.com/en_us/contact-us-form.html

Call us:

For post sales support call 1-800-927-2744 option 3, option 5, then option 3 for WAVE

Für den Pre-Sales-Support und für Händler / Vertriebspartner rufen Sie die Aufforderung 4 (1) 800-927-2744 an.

Für Vertriebs- und Unternehmenskunden wählen Sie 1-888-325-9336.

Locate a Motorola Solutions office:

https://www.motorolasolutions.com/en_us/about/company-overview/office-locations.html

EMEA

Please contact your Motorola Solutions Authorised Channel Partner:

https://www.motorolasolutions.com/wave